VCF Femení14 abril 2024

CRÒNICA LLIGA F · EMPAT DEL VALENCIA CF FEMENÍ DAVANT DEL LLEVANT UD FEMENÍ AL DERBI TEIKA (1-1)

Anita Marcos va aconseguir el gol de les blanc-i-negres

El Valencia CF Femení ha aconseguit un empat 1-1 davant el Llevant UD Femení en el Derbi Teika que es va disputar este diumenge al Camp de Mestalla davant 10.532 espectadors.

Inici cautelós de tots dos equips que s'anava traduint en moments de major intensitat, encara que molt puntuals. Valencia CF i Llevant UD no es feien amb el control del Derbi Teika en una vesprada molt calorosa.

Era Redondo qui en el minut 29 desequilibrava la igualtat amb un xut des del vèrtex dret de l'àrea xicoteta. Anita Marcos igualava en el 33 com killer del gol, també dins de l'àrea xicoteta.

La primera part anava a concentrar la màxima emoció en eixe interval de temps abans de finalitzar.

L'inici de la segona mitat s'assemblava al de la primera. La calor continuava sent un hàndicap per a les dos esquadres, que no acabaven de trobar-se còmodes.

Asun per banda esquerra era la més incisiva de les locals. Precisament, la il·licitana es retirava en llitera en el minut 62 després d'una dura falta visitant. La substituïa Chacón.

El transcórrer dels minuts continuava oferint un Derbi Teika extremadament parell sense ocasions destacables per a Valencia CF ni Llevant UD. Si bé, les blanc-i-negres tenien un plus d'energia i s'aproximaven a l'àrea de Tarassona amb més assiduïtat.

El Valencia CF Femení va buscar la victòria fins a l'últim minut amb els trets de M. Martí i M. Carro, però el marcador no es va moure i el derbi es va segellar amb repartiment de punts.

Valencia Femenino 1 : 1 Levante Femenino